Dreamhack news

News > Uncategorized > Swedes: Tävla i Poster Challenge 2017

Swedes: Tävla i Poster Challenge 2017

Älskar du DreamHack-festivalerna och vill få biljetter till DreamHack Winter 2017 i December? Delta i Poster Challenge för din skola och biljetten är din!

DreamHack vill att fler ska upptäcka få chansen att uppleva den episka känslan av LAN-festivaler och nu har du chansen att bidra! Nu söker vi än en gång eldsjälar som vill sprida ordet ordet och sätta upp DreamHacks affischer i allt från skolor, på anslagstavlor och i fritidsgårdar!

Du jobbar självklart inte gratis – sätter du upp 15 affischer får du en BYOC-biljett (värde 990 SEK) till DreamHack Winter 2017! Allt du behöver göra är att fota dig själv när du sätter upp affischerna och skicka in bilderna till oss – perfekt för dig som ännu inte köpt din BYOC-biljett eller har en vän som bara inte får missa DreamHack Winter! Har du redan en biljett bokad kan du alltid ge bort den till någon annan!

En per skola

Då endast en representant per skola kan hjälpa oss innebär det att det är först till kvarn som gäller. Om någon på din skola redan anmält sig till Poster Challenge 2017 kan vi dessvärre inte erbjuda dig en plats. Från det att du fått affischerna av oss har du 1 vecka på dig att sätta upp dem! Kom ihåg att kolla med din skola eller fritidsgård om och var du får sätta upp dessa affischer!

Är du intresserad av att delta så kan du anmäla dig här nedan. Vi behöver din anmälan senast den 12:e oktober!
För eventuella frågor, kontakta support@dreamhack.se.

Regler

  • Max 1 elev per skola, först till kvarn!
  • Sätt upp en “Brev till Rektorn“-affisch på skolan + 15 valfria DreamHack Winter 2017-affischer var som helst (behöver ej vara skolrelaterat, kan vara fritidsgården, trapphuset, stan osv)
  • Få 1 BYOC-biljett (ELLER) 2 Event Pass
  • Ta bilder på affischerna och maila till per.landin@dreamhack.se
  • Sista anmälningsdag: Torsdag 12:e oktober

Tävlingen är nu stängd. Tack för alla anmälningar!

Håll dig uppdaterad

Få koll på allt kring DreamHack Winter 2017 via våra sociala media. Joina vårt Facebook-event och följ oss i sociala media:
Facebook: DreamHack
Twitter @DreamHack
Instagram: @DreamHack
Snapchat: DreamHackLive

Sitemap & Miscelleanous