Dreamhack news

News > General information > Swedes: Apply for school leave!

Swedes: Apply for school leave!

For all you Swedes: Vill du besöka DreamHack Winter 2017, men har svårt att få ledigt från skolan av din rektor? Nu arrangerar DreamHack läxläsning i anslutning till ELmiamässan för att du ska kunna delta på årets festival – ett brev till rektorn.

DreamHack är världens största LAN-festival där cirka 50 000 besökare från över 30 länder årligen samlas i Elmiamässan i Jönköping för att spela och interagera med varandra. Sedan 2001 har det varit en mötespunkt för svenska ungdomar som lockas av aktiviteter såsom tävlingar i e-sport, en av Nordens största utställningsmässor, liveartister och cosplay, men också underhållning på över sju olika scener.

Brev till rektorn

För att du lättare ska kunna få ledigt från skolan och delta anordnar nu DreamHack tillsammans med LBS och Destination Jönköping läxläsning fredagen den 1 december under DreamHack Winter 2017. Undervisningen hålls av tre välkända lärare på Elmiamässan. För att underlätta din ansökan erbjuder DreamHack också ett brev att lämna in till din skolrektor som beskriver allt han eller hon behöver veta för att godkänna den.

Brevet hittar du här.

Boka din plats idag!

För att delta på DreamHack Winter 2017 behöver du ett entrépass. Du hittar all information kring biljetter på vår biljettsida!

Håll dig uppdaterad

Få koll på allt kring DreamHack Winter 2017 via våra sociala media. Joina vårt Facebook-event och följ oss i sociala media:
Facebook: DreamHack
Twitter @DreamHack
Instagram: @DreamHack
Snapchat: DreamHackLive

Sitemap & Miscelleanous